Тарта Вінниця Вареники з лівером
Склад продукту: тісто: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова рафінована, сіль; начинка: серце і легені з яловичини відварені, цибуля ріпчаста пасерована, сіль, перець, олія. Масова частка начинки не менше ніж 40%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 12,71 g(г); Жири – 10,87 g (г), з них насичені- 2,6 g (г); Вуглеводи – 26,94 g (г), сіль – 1 g(г) .
Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 251,63 kcal (ккал)/1053 kj(кдж) .
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в киплячу воду, підсовлену за смаком (співвідношення н/ф і води 1:4), перемішати і варити до готовності 5-7 хв.
Термін придатності: 3 місяці від дати заморозки. Маса нетто: 500 g (г)-15g(г). Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
500 г
Вареники з лівером
Склад продукту: тісто: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова рафінована, сіль; начинка: серце і легені з яловичини відварені, цибуля ріпчаста пасерована, сіль, перець, олія. Масова частка начинки не менше ніж 40%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 12,71 g(г); Жири – 10,87 g (г), з них насичені- 2,6 g (г); Вуглеводи – 26,94 g (г), сіль – 1 g(г) .
Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 251,63 kcal (ккал)/1053 kj(кдж) .
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в киплячу воду, підсовлену за смаком (співвідношення н/ф і води 1:4), перемішати і варити до готовності 5-7 хв.
Термін придатності: 3 місяці від дати заморозки. Маса нетто: 500 g (г)-15g(г). Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
500 г
156 ₴
500 г
Схожі пропозиції