Тарта Вінниця Варенички з сиром і чорницею
Склад продукту: начинка: сир кисломолочний, чорниця заморожена, цукор, ванілін; тісто: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова, сіль кухонна. Співвідношення начинка: тісто-50%:50%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 8,10 g(г); Жири – 8,73 g (г), з них насичені – 1,5 g(г); Вуглеводи –37,86 g (г), сіль 1,0 g(г).
Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 261,42 kcal (ккал)/1097,9 kj(кдж).
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в окріп, підсолений за смаком (співвідношення води і н/ф 4:1), перемішати і варити до готовності (4-7 хв). За бажанням подавати з сметаною, вершковим маслом, спеціями за смаком.
Термін придатності: 3 місяці від дати заморозки. Маса нетто: 400 g (г)-15g(г). Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
500 г
Варенички з сиром і чорницею
Склад продукту: начинка: сир кисломолочний, чорниця заморожена, цукор, ванілін; тісто: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова, сіль кухонна. Співвідношення начинка: тісто-50%:50%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 8,10 g(г); Жири – 8,73 g (г), з них насичені – 1,5 g(г); Вуглеводи –37,86 g (г), сіль 1,0 g(г).
Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 261,42 kcal (ккал)/1097,9 kj(кдж).
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в окріп, підсолений за смаком (співвідношення води і н/ф 4:1), перемішати і варити до готовності (4-7 хв). За бажанням подавати з сметаною, вершковим маслом, спеціями за смаком.
Термін придатності: 3 місяці від дати заморозки. Маса нетто: 400 g (г)-15g(г). Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
500 г
265 ₴
500 г
Схожі пропозиції