Вінниця

Тарта

Вінниця

380984550011

Тарта Вінниця Пиріжки

Тарта Вінниця

Меню Інфо Адреси

Тарта Вінниця

Інфо
ПопулярнеДесерти та тістечкаТорти (на вагу)Торти (цілі, половинки)ПечивоПиріжкиПельменіВареникиМлинціСирникиІнші смаколики

Популярне

Десерти та тістечка

Торти (на вагу)

Торти (цілі, половинки)

Печиво

Пиріжки

Пельмені

Вареники

Млинці

Сирники

Інші смаколики

Пиріжки з бринзою та шпинатом

Тоненьке ніжне пісочно-листкове тісто з начинкою з тертої бринзи і тушкованим в вершках шпинатом. Склад: шпинат, борошно пшеничне в/г, бринза, масло вершкове, маргарин молочний, сметана 15%, яйце куряче, насіння кунжута білого, олія соняшникова, сіль. Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 7,22 g(г); Жири – 15,19 g (г); Вуглеводи – 21,46 g (г). Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 254,01 kcal (ккал). Умови і терміни зберігання: при -18 ±2°С – 3 місяці, при +4 ±2°С – 24 години. Рекомендований спосіб приготування: заморожені н/ф розморозити при температурі +6±2ºС. Допекти при 180 ºС 3-5 хвилин.

37.80 ₴

100 г

Пиріжки з вишнею - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з вишнею

43 ₴

100 г

Пиріжки з гарбузом - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з гарбузом

25.20 ₴

100 г

Пиріжки з горохом - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з горохом

22 ₴

100 г

Пиріжки з капустою - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з капустою

25.80 ₴

100 г

Пиріжки з грибами - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з грибами

45.80 ₴

100 г

Пиріжки з картоплею - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з картоплею

20.80 ₴

100 г

Пиріжки з мʼясом - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з мʼясом

47.80 ₴

100 г

Пиріжки з маком - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з маком

41.60 ₴

100 г

Пиріжки з сиром - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з сиром

32.50 ₴

100 г

Пиріжки з сливою - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з сливою

29.40 ₴

100 г

Пиріжки з яблуком - "Тарта Вінниця" в Вінниці фото

Пиріжки з яблуком

29.90 ₴

100 г

Правила

Тарта © 2024

Powered by