Тарта Вінниця Пельмені з яловичиною
Склад продукту: фарш: яловичина охолоджена (97%), цибуля ріпчаста свіжа, вода, сіль кухонна, перець чорний мелений,; тісто: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова, сіль кухонна. Співвідношення фарш:тісто-50%:50%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 12,02 g(г); Жири –13,13 g (г), з них насичені – 4,5г; Вуглеводи – 26,12 g (г) ,сіль – 1,5 г. Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 275,85 kcal (ккал).
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в окріп, підсолений за смаком (співвідношення води і н/ф 4:1), перемішати і варити до готовності (4-7 хв). За бажанням подавати з сметаною, вершковим маслом, спеціями за смаком.
Термін придатності: 3 місяці. Маса нетто: 500 g (г). Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
500 г
Пельмені з яловичиною
Склад продукту: фарш: яловичина охолоджена (97%), цибуля ріпчаста свіжа, вода, сіль кухонна, перець чорний мелений,; тісто: борошно пшеничне в/г, вода, олія соняшникова, сіль кухонна. Співвідношення фарш:тісто-50%:50%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 12,02 g(г); Жири –13,13 g (г), з них насичені – 4,5г; Вуглеводи – 26,12 g (г) ,сіль – 1,5 г. Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 275,85 kcal (ккал).
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в окріп, підсолений за смаком (співвідношення води і н/ф 4:1), перемішати і варити до готовності (4-7 хв). За бажанням подавати з сметаною, вершковим маслом, спеціями за смаком.
Термін придатності: 3 місяці. Маса нетто: 500 g (г). Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
500 г
192 ₴
500 г
Схожі пропозиції