Тарта Вінниця Хінкалі з бараниною
Склад продукту: фарш: з баранини (75%), цибуля ріпчаста свіжа, кінза свіжа, петрушка свіжа, перець червоний гострий, сіль кухонна, перець чорний мелений, вода; тісто: борошно пшеничне в/г, вода, сіль кухонна. Співвідношення фарш:тісто-50%:50%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 9,68 g(г); Жири – 5,5 g (г), з них насичені – 1,1 g(г); Вуглеводи –30,45 g (г), сіль 1 g(г).
Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 871 kcal (ккал)/208 kj(кдж).
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в окріп, підсолений за смаком (співвідношення води і н/ф 4:1), перемішати і варити до готовності (10-12 хв). За бажанням подавати з сметаною, вершковим маслом, спеціями за смаком.
Термін придатності: 3 місяці від дати заморозки. Маса нетто: 400 g (г)-15g(г).
Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
400 г
Хінкалі з бараниною
Склад продукту: фарш: з баранини (75%), цибуля ріпчаста свіжа, кінза свіжа, петрушка свіжа, перець червоний гострий, сіль кухонна, перець чорний мелений, вода; тісто: борошно пшеничне в/г, вода, сіль кухонна. Співвідношення фарш:тісто-50%:50%.
Харчова (поживна) цінність у 100 g (г) продукту: Білки – 9,68 g(г); Жири – 5,5 g (г), з них насичені – 1,1 g(г); Вуглеводи –30,45 g (г), сіль 1 g(г).
Енергетична цінність (Калорійність): на 100 g (г) продукту: 871 kcal (ккал)/208 kj(кдж).
Рекомендований спосіб приготування: Заморожені н/ф опустити в окріп, підсолений за смаком (співвідношення води і н/ф 4:1), перемішати і варити до готовності (10-12 хв). За бажанням подавати з сметаною, вершковим маслом, спеціями за смаком.
Термін придатності: 3 місяці від дати заморозки. Маса нетто: 400 g (г)-15g(г).
Умови зберігання: -18 ±2°С.
Продукт піддавався шоковій заморозці. Розморожений продукт повторному заморожуванню не підлягає.
400 г
295 ₴
400 г
Схожі пропозиції